Produkter & Tjänster

Behovsanalys

När vi träffas första gången går vi igenom dina behov och tankar inför ditt nya kök eller din förvaringslösning. Vi mäter utrymmen och går igenom annat som kan påverka processen. Du kan också själv mäta och fotografera och sända oss underlag till info@holywox.se. Det spelar ingen roll var i Sverige du bor. 

Ibland är förutsättningarna inte som de ser ut vid en första anblick. Eldragningar, stommar och befintliga rör kan ibland göra att förutsättningar ändras. 

På Holywox tar vi in alla parametrar innan vi kommer med förslag på en lösning. Vi jobbar alltid för att du ska känna dig trygg och förstå slutresultatet och vad det kommer att kosta. 

Lösning, kostnadsförslag och tidplan

Har vi tagit del av samtliga förutsättningar innan vi presenterar en lösning så kan vi ge exakta priser och precisa lösningar innan arbetet påbörjas. Ibland vill våra kunder att vi genomför uppdraget steg för steg och fakturerar löpande. 

Lösningar visar vi ofta med 3D-skisser. Självklart jobbar vi med alla varumärken. Kanske har du redan en lösning med färdiga produkter som du vill att vi monterar. 

Våra kostnadsförslag och tidplaner är anpassade till hur mycket du vill köpa och göra själv. Kanske vill du att vi tar hand om hela processen och alla inköp, eller så vill du själv vara delaktig. Om det råder tidsbrist så kan vi ofta lösa detta genom att sätta in flera medarbetare på uppdraget. Du bestämmer.